500.000 LEGO klosser blir et høyt tårn

Jeg bygde aldri høye tårn av LEGO da jeg var liten, men bygde derimot mye annet. Men hva gjør man når man har 500.000 LEGO klosser ligger i en kasse klar til bruk? Jo, man prøver å sette ny verdens rekord i LEGO-tårnbygging. Det er det som var vært gjort på Aker Brygge i Oslo de siste dagene.

Den gamle rekorden fra München i fjor med 29,97 meter blei slått med 25 cm i Oslo. Ny Guinness World Record er nå 30,22 meter.

Jeg var en liten tur innom Aker Brygge i formiddag. Da holdt de på å plassere moduler på tårnet som du kan se på videoen under, mens mange satt å bygde nye. Når tårnet pakkes ned søndag, blir klossene sendt videre til Danmark og klare for nye rekord-oppdrag. Men enn så lenge er det Norge som har Guinnes rekorden og verdens høyeste LEGO tårn.

Foto & video: Frank Eivind Rundholt (Creative Commons) 

One thought on “500.000 LEGO klosser blir et høyt tårn

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.