Pepsi Raw er ingen ny favoritt

Pepsi prøver seg med en ny smak, Pespi Raw. Jeg måtte jo smake på den, men kan si med en gang at dette ikke blir noen ny favoritt. Pepsi skryter av at Raw kun inneholder naturlige ingredienser. Det er ikke tilsatt hverken konserveringsmidler,  kunstige søtningsstoffer, farge eller smak.

På baksiden av flaska skriver de: “Imagine… a great tasting cola with natural ingredients…“. Det er nemlig det du må, forestille deg om hvor godt det smaker. For godt er ikke. Det smaker slik kjærlighet på pinne med Cola-smak smaker eller saften fra en smeltet Mr. Freeze med Cola-smak. Dette var i alle fall siste gang jeg drikker Pepsi Raw.

Nå har vel aldri nye Cola-smaker slått skikkelig godt an. Husker du Coca-Cola Vanilla? Den var veldig søt. Pepsi Twist hadde sitronsmak. Denne smakte riktig nok greit i små mengder, men ikke mer enn det. Og på begynnelsen av 90-tallet prøvde Pepsi seg med Crystal Pepsi. En helt blank Pespi som nesten smakte som Pepsi. Heller ikke dette blei noen suksess.

Nei, jeg tror jeg holder meg til vanlig Coca-Cola og Pepsi.

Foto: Frank Eivind Rundholt – Creative Commons by-nc-sa

One thought on “Pepsi Raw er ingen ny favoritt

  • 09/09/2010 at 13:59
    Permalink

    Pepsi Twist smakte forresten rått!

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: