Anmeldelse: Toy Story 3 (kino)

Disney – Pixar har nok en gang laget en god animasjonsfilm. Toy Story 3 framstår som en god oppfølger til Toy Story (1995) og Toy Story 2 (1999). Totalt sett er dette en veldig sterk triologi.

Andy er nå blitt 17 år og skal snart begynne på college. Rommet må ryddes. Men så er det jo noen gamle leker, da… De blir ryddes sammen for å settes på loftet. Men ved en feil havner de i søpla for så til slutt å ende opp i en barnehage. Dette skulle være drømmen for en hver leke. Men så enkelt er det ikke. Barnahagen har to avdelinger, en der barn er flinke til å leke og en der barna ikke behandler lekene så bra.

Toy Story 3 gir oss et flott gjensyn med Woody, Buzz, Rex, Hamm, Slink, Mr. og Mrs. Potato Head. Filmen har en grei historie som gjør at leken opplever mye spennende action. Barbie møter Ken. Mr. Potato Head får en aldri så liten ansiktsløfning og leken blir holdt fanget i barnehagen. Det blir en aldri så liten Prison Break-rømming.

Jeg så Toy Story 3 i 3D med orginal tale. De foregående Toy Story-filmene som var gjenskapt i 3D så jeg tidligere i vår. Den nye filmen er lagd fra grunnen av med 3D i tankene og gir et mye bedre 3D-bilde enn de første filmene. 3D gir Toy Story 3 den ekstra dybden i filmen.

Det var et voksent publikum som var på kino, og vi lo mye. Mange morsomheter og en film som absolutt appelerer til voksne.

Foto: IGN.com

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.