Anmeldelse: Paranormal Activity (Blu-ray)

Det skjer noe i huset hvor Katie og Micah bor. De hører lyder, noen som går og ting flytter på seg. For å finne ut hva det kan være går de til innkjøp av et videokamera for å mulig få beviser på tape.

Paranormal Activity er en veldig low-tech film som kun er filmen med håndholdt kamera i et hus. De første 20 minuttene skjer det svært lite og jeg synes ikke de paranormale hendelsene er spesielt skumle.

Coveret på filmen reklamerer med “The most intense horror experiensce of the last ten years” og “One of the scariest at-home viewing experiences ever!”. Det kan jeg ikke si meg enig i. Den er ikke skremmende nok til det. Synes den nærmest var kjedelig. Ser at både Dagbladet og VG har gitt filmen 5. Jeg heller nok mer mot en 2’er.

Siden filmen er skutt med håndholt kamera er det egentlig ingen vist å se filmen på Blu-ray, da den ikke utnytter den høyere oppløsningen spesilt godt. DVD holder lenge for denne filmen, hvis du skal se den da. Du går nemlig ikke glipp av stort om du velger en annen film enn denne.

Foto: IGN.com

Utgitt: 2007. Genre: skrekk/grøsser. Nasjonalitet: USA. Regi: Oren Peli. Manus: Oren Peli. Filmselskap: Icon Film. Skuespillere: Micah Sloat, Katie Featherston, Mark Fredichs, Amber Armstrong, Randy McDowell

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.