Anmeldelse: Grusomme meg 3D (2010)

Despicable Me Movie Still
See More Despicable Me Movie Still at IGN.com

Gru er en oppfinner-skurk som gjør slemme ting mot folk fordi han synes det er helt greit. Litt moro må man jo ha. Han har en liten hær av småhjelpere som bistår i produksjonen av hans oppfinnelser. Og nå har Gru kommet på det ultimate tyveriet, nemlig å stjele månen. Problemet er bare at han mangler litt finansiering og en krympemaskin. For å få tak i sistnevne, blir han fosterfar for tre foreldreløse barn.

Grusomme meg er en morsom film med en grei grei historie. KarakterenGru utvikler i løpet av filmen, fra å være slem til å bli en myk far. Han skaffer seg barn for egen vinnings skyld, men oppdager etter hvert at barna har en egenverdi og at det er flott å leke med de små (krypa).

Jeg så Grusomme meg i 3D og med engelsk tale. Filmen utnytter 3D godt og gir den ekstra dimensjonen, flotte effekter.

Utgitt: 2010. Orginaltittel: Despicable Me. Nasjonalitet: USA. Regi: Pierre Coffin, Chris Renaud. Manus: Ken Daurio, Sergio Pablos, Cinco Paul. Medvirkende (orginal stemmer): Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Will Arnett, Miranda Cosgrove, Danny McBride, Julie Andrews, Kristen Wiig, Jemaine Clement, Elsie Fisher, Dana Gaier.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: