Anmeldelse: Jackass 3D (2010)

Du vet hva du går til når du skal se Jackass. Du får kvalme og oppkast, dritt, og folk som spiller hverandre et puss (skadelig sådann).

Jackass 3D gir deg alt du forventer av Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Bam Margera, Jason Acuna (“Wee Man”), Ryan Dunn, Preston Lacy, Ehren McGhehey og Dave England.

En del av innslagende er rett og slett kvalmende og ekle. Og det er artig å se at en hel kinosal reagerer på samme måte; snur seg vekk, kniper igjen øynene og kommer med de samme lydene.

Når det er sagt, mange av innslagene er også svært morsomme. Den ene idéen er villere enn den andre. Noe funker veldig bra, andre ting sånn OK.

Det er ikke alle innslagene som utnytter 3D like mye. Men Rocky-innslagene og en del andre, spesielt i slowmotion, er veldig stilig i 3D.

Jackass 3D er en film du enten liker eller ikke liker. Jeg synes den er artig, men du bør ha litt god mage, for det er mye ekkelt her. Filmen hadde nok blitt bedre om den var redigert “familievennlig“, med det mener jeg å ta vekk all dritten (bokstavelig talt).

Alt i alt, så gir denne filmen deg det du forventer av Jackass-gjengen.

Utgitt: 2010. Nasjonalitet: USA. Sjanger: komedi/action/dokumentar. Regi: Jeff Tremaine. Manus: Preston Lacy. Medvirkende: Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Bam Margera, Jason Acuna (“Wee Man”), Ryan Dunn, Preston Lacy, Ehren McGhehey, Dave England

Foto: IGN.com

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: