Anmeldelse: Hjemme Alene 2 – Forlatt i New York (1992)

Det er ikke lett å være Kevin McCallister, eller skurkene Marv og Harry for den saksskyld. Denne gangen er det trøbbel på flyplassen. Mens familien McCallister kommer seg på flyet til Miami, havner Kevin på flyet til New York.

I New York lever Kevin de glade dager på Hotel Plaza inntil farens kredittkort blir meldt stjålet. Kevin støter på Harry og Marv som nettopp har rømt fra fengselet. Han overhører at de skal rane den største leketøysbutikken, og dermed legger Kevin nye planer.

Ikke helt ventet etter suksessen til den første filmen, kommer John Hughes med en oppfølger. Hjemme Alene 2 – Forlatt i New York følger samme formel som den første filmen, bare at bakteppet denne gangen er New York. Dette er en god oppfølger hvor Kevin både får et nyttvennskap og settes på nye prøve. Så får han også utfoldt sine kreative evner i å stoppe skurkene på nytt.

Utgitt: 1992. Orginaltittel: Home Alone 2: Lost in New York. Land: USA. Regi: Chris Columbus. Produsent & manus: John Hughes. Skuespillere: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O’Hara, John Heard, Devin Ratray, Hillary Wolf, Maureen Elisabeth Shay, Michael C. Maronna, Gerry Bamman, Terrie Snell

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.