E3 2011: Nintendo sin pressekonferanse

Nintendo sin E3 pressekonferanse startet klokken 18.00 norsk tid.

Under kan du i korte trekk lese om hva som kom fram under Nintendo sin E3 pressekonferanse.

Pressekonferansen startet med et orkester som spiller Zelda-temaet til video av Zelda-spill fra NES og fram til i dag.

Shigeru Miyamoto, skaperen av blant annet Mario og Zelda, kommer på scenen til stor applaus. Myamoto leker seg med orkester som spiller lyder fra Zelda spill.

Til 25-års jubiletet til Zelda vil det komme flere ulike Zelda spill. Zelda – The Link’s Awakening (Gameboy) kommer for nedlasting på 3DS i løpet av dagen. Neste uke kommer The Legend of Zelda – Ocarina of Time 3D. The Legend of Zelda Four Sword kommer som gratis nedlasting i høst. Skyward Sword til Wii kommer ved juletider. Det kommer også et par musikk CD-er i forbindelse med jubileet.

Satoru Iwata entrer scenen. Snakker om hvorfor DS og Wii blei laget. Deres nye maskin vil nå videre; ‘To sereve every player‘. Detaljor om Project Cafe kommer senere i presentasjonen.

Trailer for Mario Kart, StarFox64 3D, Mario platformer, Kid Ikaros Uprising og Luigis Mansion 2 til 3DS.

Reggie Fils-Aime kommer på scenen. ‘Something for Everyone‘. Mario Kart er Mario Kart, men det ser jo bra ut, også kommer det jo i 3D. StarFox64 3D kommer ut i september i USA. Super Mario til 3DS ser ut som en blanding av tradisjonell platformer og Galaxy. Kommer før året er omme. Kid Ikaros Uprising ser greit ut, ikke helt min type spill. Luigi’s Mansion 2 ser bra ut. Gleder meg til dette spillet.

Det vil komme demoer for nedlasting på Nintendo 3DS. Virtual Console, først ut er Game Boy og Game Boy Color. 3D Classic Excitebike kan lastes ned gratis (fram til 7. juli i Norge). Pokedex 3D hvor man kan se ulike Pokemon i Black & White spillene, kan også lastes ned gratis.

Wii U er det nye navnet på Nintendos konsoll. Den nye kontrolleren har en stor skjerm med tradisjonelle knapper på sidene. Demonstrasjon av kontrolleren virker overbevisende. Man kan fortsette å spille på den når man slår av TV. Den har mange bruks områder.

Wii U har en 6.2″ skjerm. Alle Wii spill, kontrollere kan brukes med Wii U. Kontrolleren har alle standard-knappene. Har mikrofon, touchskjerm, høyttaler og kamera.

Super Smash Brothers kommer til Wii U og Nintendo 3DS og kunne samhandle.

Viser tech-demoer av hvordan Wii U fungerer.

Lego City Stories kommer til Wii U.

John Riccitiello fra EA Games snakker om spill de vil komme med til Wii U.

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: