Minnekonsert 22. juli

22. juli 2011 vil for alltid være brent inn i våre minner som en grusom dag i Norges historie. Det har gått ett år. For de fleste av oss, tenker vi ikke så mye på hendelsen til daglig. Livet har vendt tilbake til normalen. For andre, vil det som skjedde i juli 2011 prege deres liv i lang tid framover.

Minnekonserten for de drepte 22. juli startet med en sterk framførelse av Laleh og hennes låt “Some Die Young” foran ca. 50.000 regnvåte på Rådhusplassen i Oslo. I tillegg til musikk, hadde tre forfattere blitt spurt om å skrive en tekst for anledningen. Det var også skrevet noe ny musikk. Bjørn Eidsvåg sin “Så Kom Den Til Oss” var veldig flott (kan sees på NRK.no). Men den til deLillos derimot, likte jeg ikke.

Det var godt å ha muligheten til og kunne være tilstede på Rådhusplassen. Ja, det var fint at Bruce Springsteen stakk innom. Men det var de to avslutningssangene til Lillebjørn NilsenGod natt, Oslo” og “Barn av regnbuen” som var höydaren.

Jeg tok en del bilder i løpet av konserten. De kan du se under her.

Foto: Frank Eivind Rundholt – Creative Commons BY-NC-SA 3.0

2 thoughts on “Minnekonsert 22. juli

 • 23/07/2012 at 23:02
  Permalink

  Helt enig, Delillos sin sang var ikke bra, og ikke helt passende, spør du meg..

  Men en flott bildeserie fa denne triste, men viktige og omsorgsfulle dag, viser du fram her:)

  Reply
  • 24/07/2012 at 16:35
   Permalink

   deLillos sin sang var litt for direkte i denne sammenheng. Men kunne sikkert fungert i en annen setting.

   Hyggelig at du liker bildene jeg tok.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.