Forbrydelsen III premiere på dansk TV

I hylla mi stor første sesong av Forbrytelsen på DVD, usett. Men jeg har skjønt at denne sesongen er svært god. Jeg har riktig nok sett den amerikanske remaken The Killing, og likte den serien. Om den amerikanske versjonen er bare halvparten så god som originalen, har mye flott å se fram til.

Sesong 3 av Forbrydelsen hadde premiere på dansk TV i kveld. Den første episoden ligger allerede på nett og kan sees på DR.dk (er ikke geo-blokket for oss nordmenn). Episoden starter forholdsvis rolig og bygger seg opp mot en spennende slutt. Tror det er vel verdt å få med seg de neste episodene.

I følge OP-5.no starter NRK å sende Forbrytelsen mandag 8. oktober.

DR.dk skriver de følgende om sesong 3:

Finanskrisen har sat sine spor i hele landet, også på Politigården, hvor Sarah Lund står for at fejre sit 25 års jubilæum, og derefter foretage et større skift i sit liv.

Der er 10 dage til folketingsvalget, og De nye Liberale med Statsminister Kamper i spidsen, har en plan klar til at styre landet sikkert gennem krisen.

Hos olie- og rederigiganten Zeeland holder man øje med det politiske klima, og Robert Zeuthen overvejer firmaets fremtid i Danmark. Men et usædvanligt fund i havnen kommer på tværs af alles planer.

Foto: Skjermbilde fra episode 1, sesong 3

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: