RiksTV Ekstra: YouTube

RiksTV lanserte i høst sin underholdningstjeneste Ekstra for sine nye hybridmottakere. YouTube er en av funksjonene du nå kan bruke på din TV.

Det hele er veldig oversiktelig og greit. Videoene er delt inn i kategoriene Siste, Underholdning, Musikk, Sport, Nyheter og Teknologi. Hver kategori kan så sorteres etter Mest sett, Mest likt, Mest omtalt.

Kvaliteten på videoene er gode, men her avhengiger det selvsagt hvordan original materiale var.

Det er også mulig å søke etter videoer, men så veldig praktisk er det ikke. Det er ikke noe skjermtastatur, så alt skjer ved ‘SMS-stasting’ på fjernkontrollen. Det er heller ikke mulig å logge på sin egen YouTube-konto, noe som hadde vært veldig kjekt slik at man kunne se på videoer fra de du følger og de du har markert som favoritter. Dermed er det heller ikke mulig å kommentere andre videoer.

Selv om YouTube på hybridboksen er lett å navigere i, er den ikke så veldig nyttig siden man ikke kan bruke sin egen konto. For min del blir det fortsatt PC og nettbrett som gjelder når jeg skal se YouTube.

 

 

One thought on “RiksTV Ekstra: YouTube

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.