Nye brett til ‘Coin Rush’ i New Super Mario Bros. 2

Om du har spilt New Super Mario Bros. 2 på Nintendo 3DS en stund og er klar for nye utfordringer, så er muligheten her nå. Den 2. oktober ga Nintendo ut første runde med ekstra brett til Gold Rush-modiet i spillet.

#1: Gold Rush Pack er settet med tre lette brett. Målet er å samle 30 000 mynter. Vanskelighetsgraden er satt til 1 stjerne av 6.

#2: Coin Challenge Pack A er hakket vanskeligere, 3 av 6 stjerner. Her skal du prøve å få samlet 10 000 mynter.

#3: Nerve-Wrack Pack er vanskelighetsgraden veldig høy, 6 av 6 stjerner. Mål: 15 000 mynter.

Det de forskjellige pakkene har til felles, er at brettene de inneholder, er faste. I motsetning til de som følger med spillet som gir deg tre tilfeldige brett. Det betyr at du kan perfeksjonere spillingen din.

Jeg liker godt #1, her har du godt med tid. Mulighet for å finne klokker som gir deg ekstra tid. Brettene er ikke så vanskelige og muligheten til å samle mange mynter er absolutt til stede. Etter noen gjennomspillinger finner du greit ut hvordan du bør spille for å få mest mulig med mynt i kassa.

#3 er også interessant. Jeg vet ikke hvor mange ganger er jeg spilte første brettet om og om igjen, før jeg fant ut hvordan det skulle gjøres. Her må man øve inn teknikken og alt må gå på skinner. En liten feil, og det er over og ut.

Det er selvsagt veldig gøy med nye brett. Nedlasting går fort fra eShop. Det som trekker det hele ned, er prisen for pakkene. Hver pakke koster 20 kroner. Det går også an å kjøpe dem samlet til 60 kroner. Du får med andre ord ingen rabatt, noe som burde vært naturlig hvis du kjøpte dem samlet.

Det ville nok vært mer spiselig om pakkene hadde kostet 10 kroner hver, eller kanskje til og med helt ned i 5 kroner. Med tanke på at man får spill på både Android og iOS til under 10 kroner, så er det å prise ekstra nedlastinger riktig, viktig.

Nintendo vil slippe nye brett i slutten av oktober og slutten av november.

One thought on “Nye brett til ‘Coin Rush’ i New Super Mario Bros. 2

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: