En sommer er over

franke_urheia_sommer2013

Sommeren 2013 må være den beste på svært lenge, værmessig sett. Og er været godt, ja da er det lettere å nyte sommerferien.

Jeg tilbrakte mye av sommeren i Risør, og hadde vel en innedag i løpet av mine tre uker i sørlandsperlen. Det betyr at jeg både har fått badet, selv om vanntemperaturen har variert fra 16 til over 20°C. Det har stort sett vært sol fra skyfri himmel, og de få dagene det har vært overskya, ja da har temperaturen også vært høy.risor_sommer2013

Jeg har kommet meg gjennom godt og vel to bøker, enten henslengt på gressplenen eller nede ved sjøkanten. Både “Menneskefluene” av Hans Olav Lahlum og “Paganinikontrakten” av Lars Kepler blei lest ferdig og fikk begynt på “Ildvitnet”, også den av Kepler.

Til og med en del konserter har jeg fått med meg i løpet av ferien. Den første var med Green Day på Ullevåll, som strengt tatt var uka før jeg begynte ferie. Så var det MUSE på Telenor Arena. Jeg fikk også med meg deLillos da de spilte i Risør.

Selv om jeg gjerne skulle sett MS Sjøkurs, da båten kom til Risør, fikk jeg i alle fall et bilde av båten da den la til kai på reisens slutt i Oslo.

Bortsett fra døgnet uten vann, har dette vært en kjempe flott sommer. Det jeg har gjort mest av er ingenting. Behagelig og avslappende.

nrksommer_mssjokurs_sommerapent

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.