Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Adventskalendre på TV 2014 | Frank Eivinds verden

Adventskalendre på TV 2014

I år er det bare gamle julekalendre (evt. adventskalendre) som sendes på TV. NRK1/Super sender Jul på Månetoppen med start kl. 18.00 mandag 1. desember. Mens TV 2 Zebra sender den gode gamle The Julekalender med start kl. 20.05.

Men jeg kommer også til å bruke NRK nett-TV. Der ligger nemlig alle episodene av Jul i Skomakergata, men jeg skal bare se en episode hver dag.

Hva er din favoritt julekalender på TV?

Jul i Skomakergata

 Skjermbilde fra NRK nett-tv

One thought on “Adventskalendre på TV 2014

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.