Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Julekalender-bonanza på NRK nett-TV | Frank Eivinds verden

Julekalender-bonanza på NRK nett-TV

Det er adventstid og for en uke siden skrev jeg om hvilke julekalendre som går på TV i år. Men det er mer. Jeg oppdaget at det er julekalender-bonanza på NRK sitt nett-TV.

NRK her nemlig lagt ut hele fire av sine tidligere adventskalendre i sin helhet på nett-TV. Og der blir de liggende til evigtid. En flott skattekiste for oss nostalgikere. Linken går til julekalenderen på NRK sitt nett-TV og årstallet i parantes angir første gang serien blei sendt på TV.

I tillegg legges årets julekalender Jul på månetoppen (2002) ut fortløpende, men denne serie blir bare liggende til 2. januar 2015.

NRK har også lagd en adventskalender for voksne som er ny av året. Adventslekene (2014) består av 11 episoder som blir lagt ut ca. annen-tredje hver dag. Denne serien blir også liggende til evig tid.

Ikke dårlig at man kan binge watche julekalendre! God adventsid!

nrk_nett-tv_julekalendre_2014
Foto: Skjermbilde fra NRK nett-TV

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.