Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Ny spillvideo fra The Legend of Zelda Wii U | Frank Eivinds verden

Ny spillvideo fra The Legend of Zelda Wii U

the_legend_of_zelda_wii_u_youtubeDet var på E3 tidligere i år at vi fikk et første glimt av The Legend of Zelda Wii U (arbeidstittel). Og siden da, har det vært veldig stille. Men på Game Awards 2014 5. desember blei det vist en ny video fra spillet som kommer en gang i løpet av 2015.

Videoen viser stort sett bare en Link som rir på en hest. Så hvordan spillopplevelsen er, vet vi fremdeles veldig lite om. Men grafisk ser det veldig flott og ut. Og jeg må si at jeg gleder meg til å se enda mer fra dette spillet.

Foto: Skjermbilde fra Youtube-videoen

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.