Sommeren 2016

Sommer forbinnes gjerne med sol og varme, og det har jeg faktisk hatt veldig mye av. Det har riktig nok vært litt ustabilt, da det ofte har kommet en liten byge i løpet av dagen. Men hva kan man egentlig forvente i løpet av godt og vel 4 uker med ferie?

Jeg klager ikke. Det har vært mye bra vært. Gressplenen, med en bok eller et blad, har vært flittig brukt. Selv om badevannet kanskje har vært langt under par, med 17 grader på det varmeste, har jeg vært nede ved vannkanten så ofte jeg kan. Risør er yrende om sommeren, så det er fint å ta seg en tur til byen bare for å se på livet. Og trebåtfestivalen fikk jeg også med meg. Samt konsert med både Eva Weel Skram og Morten Abel. En tur til Åmli blei det også, slik at min søster kunne få et bilde av en telefonkiosk som står ved vanntårnet der.

Det har blitt mye grilling, og reker hører selvsagt med. En natt ute på verandaen har jeg også fått til. Og på slutten av ferien blei det en tur til Teknisk Museum.

Om jeg har hatt en fin sommerferie? Absolutt! Kunne jeg tenkt meg en uke til? Ja, svært gjerne! Men så er det jo fint å komme tilbake til hverdagen også da.

Foto: © 2016 – Frank Eivind Rundholt

Sommer 2016
Reker hører absolutt med til sommeren.
Sommer 2016
Det blir en del grilling i løpet av en ferie.
Sommer 2016
Veldig viktig å kose seg!
Sommer 2016
Godt med jordbær.
Sommer 2016
Telefonkiosken ved vanntårnet på Smestad i Åmli.
Sommer 2016
Å ligge på gresse og lese i bok er fint.
Sommer 2016
Det har blitt en del turer ned til vannet for å bade.
Sommer 2016
Badetemperaturen har variert mellom 14 og 17 grader, ikke all verden med andre ord.
Sommer 2016
Fin konsert med Eva Weel Skram på Stangholmen i Risør.
Sommer 2016
Morten Abel underholdt på Trebåtfestivalen.
Sommer 2016
Mange båter og folk under Trebåtfestivalen i Risør.
Sommer 2016
En liten tur på Teksnisk museum.
2016 Frank Eivind Rundholt
Noen stjerneskudd fikk jeg også med meg en natt i august.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.