Julekonsert med Kampen janitsjarorkester og Didrik Solli Tangen

På Lucia-dagen, fredag 13. desember, var samboer, bonusbarn og jeg på julekonsert med Kampen janitsjarorkester og Didrik Solli Tangen i Kampen kirke. Det ene bonusbarnet synger i kor på Poprommet og noen av dem skulle være med på Lucia-opptreden på begynnelsen av konserten. Og sånn fikk vi med oss den konserten.

Her var det stemning fra første stund. Jeg blei rørt i det dirigenten kom gående opp kirkegulvet med trompespilling. Utrolig vakkert! Og det var bare første av flere ganger øyekroken blei våt.

Her var det variert utvalg av julesanger, fra de rolige til de med mer fart i. Stemmen til Didrik Solli Tangen er veldig flott, og den kommer absolutt til sin rett i O helga natt. Kampen janitsjarorkester er bare helt utrolige. De kan virkelig spille!

Dette var rett og slett en fantastisk opplevelse!

Foto: © 2019 – Frank Eivind Rundholt

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.