Hjemmekontor dag 1

Det er for tiden veldig mange som driver på med hjemmekontor og hjemmeskole, og som kanskje aldri har gjort det før. Nye rutiner som må på plass for mange.

Jeg jobber i barnehage, så vi har åpent for barn med foreldre i samfunnskritiske jobber. Vi er delt opp i to arbeidslag, og for min del blir det hjemmekontor denne uka. Det blir litt lesing og oppdatering på barnehagestoff, og ikke minst forberedelse av bildemapper til de av barna som slutter til sommeren. Samboer holder på noe av det samme.

Bonusbarna har hjemmeskole. De har hatt både norsk og matte i dag, samt fysisk aktivitet. I den forbindelse fant jeg fram Trim for eldre fra 1980 på NRK nett-tv. Dette programmet er jo skreddersydd for inneaktivit og treningsprogrammene varer i ca. 15. Jeg prøvde dette selv på 80-tallet, de gangen jeg var syk og måtte være hjemme fra skolen. Så dette funker som bare det!

Ellers har dagen gått med til å følge med på nyheter og ikke minst statsminister Erna Solberg sin pressekonferanse for barn om Korona-situasjonen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.