Hjemmekontor – dag 3

Også dag 3 med hjemmekontor har gått veldig greit. Det har vært en spesiell dag i dag, siden samboer Heidi fyller år. Det har vi markert med flagg på verandaen, pizza til middag og kake på ettermiddag kveld.

På mandag la jeg ut en video på Instragram som viste bonusbarna ha fysisk aktivitet til Trim for eldre. I den forbindelse tok NRK Finnmark kontakt og lurte på om de kunne bruke video. Og det fikk de lov til. Videoen de lagde blei lagt ut på Facebook tirsdagkveld, og et døgn senere har den hatt 90.000+ visninger. NRK Troms har visst også lagt ut videoen og der nærmer den seg 30.000 visninger. Videoen kan sees på NRK Finnmark sin Instagram-konto under. Vi er godt fornøyd med denne utvikling og jeg synes det er gøy at min Instagram ide til innlegg er blitt tatt så godt i mot.

Vi startet forberedelsene til bursdagfeiringen i går med at jeg lagde gulrotkake, og samboer lagde kanelsnurrer i dag.

Jeg håper det står bra til med alle som har hjemmekontor, hjemmeskole, sitter i isolat eller hjemmekarantene.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.