Bilder fra Kristiansand

I pinsehelga var forloveden Heidi og jeg i Kristiansand for å besøke min forlover. Dette var flott og solfylt helg. Jeg har studert og bodd i Kristiansand i fire år fra 1999 til 2003, men bilder fra denne byen har jeg knapt. Dette var før digital kamera blei vanlig.

Vi fikk sett mye av byen, handlet litt, spist mat, vært i Baneheia og gått tur til bystranda. Vi fikk også en siste kjøretur på Varoddbrua som åpnet i 1956. De startet rivinga av brua første uka i juni.

Hotellfrokost på Thon Hotel Parken korona-style.
Domkirken
Markens

Ravndalen

Selfie
Sjølfie

Nydelig kyllingsnadder på Campino. Anbefales!
Bystranda
Tredje stampe i Baneheie
Koronaviruset er løs i Kristiansand

Christianholm festning
Varoddbrua
En siste kjøretur på Varoddbrua.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: