TV 2 med ny logo og profil

I dag forandre TV 2 profil og TV 2 Sumo blei til TV 2 Play. Må nok bli vant til den nye logoen.

Her er noen utdrag fra pressemeldingen:

I dag tidlig gjennomførte TV 2 sin største visuelle modernisering siden lanseringen i 1992. Den populære strømmetjenesten TV 2 Sumo skifter navn til TV 2 Play, og er først ute med nytt design og nye farger, sammen med TV 2s hovedkanal og tv2.no. Den nye TV 2-profilen skal styrke mediehusets posisjon i møte med konkurransen fra globale aktører og bidra til å vinne kampen om folks tid.

Mye har skjedd siden TV 2 ble etablert i 1992 – ikke minst med nordmenns seervaner. I dag kan publikum velge og vrake blant innhold fra norske og utenlandske medieaktører, og bestemmer selv når, hvordan og hvor de ser innhold som engasjerer. For seeren er tilbudene endeløse. Det betyr at kravene til norske mediehus som TV 2 er høyere enn noensinne.

I første omgang er det strømmetjenesten TV 2 Play som kommer i ny drakt, sammen med TV 2s hovedkanal og TV2.no. Øvrige kanaler, plattformer og materiell vil moderniseres fortløpende.

– Endringene av og i TV 2 er ikke noe som ferdigstilles over natten. De som følger oss, vil se at vi gradvis tar store og små skritt i en ny retning for TV 2. Vi gleder oss spesielt til sommerens fotball-EM, hvor seerne vil merke et helt nytt utrykk på sendingene og innholdet vårt. Det er mye spennende å se frem til, avslutter Olav T. Sandnes.

TV 2 - ny logo 2021

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: