E3 2009: The Secret of Monkey Island – Special Edition (Xbox Live Arcade)

Var du en av de som satt og spilte The Secret of Monkey Island på begynnelsen av 1990-tallet? Nå kan du igjen spille spillet, men denne gangen på Xbox 360. Grafikken er oppdatert til HD og kan lastes ned fra Xbox Live Arcade en gang i løpet av sommeren. Dette gleder jeg meg til.

Her er noen videoklipp jeg fant på Joystiq.com.

This entry was posted in TV-spill and tagged , , . Bookmark the permalink.


2 Responses to E3 2009: The Secret of Monkey Island – Special Edition (Xbox Live Arcade)

  1. trille says:

    JAAAAA! Jeg digga Monkey Island og andre Lucas Art-spill som DOTT. Kom over begge de to for noen år siden, og hadde de på pc'n. Men etter at jeg bytta til mac, så har jeg ikke kunnet spille det, og gleden var kortvarig da jeg så at det nye TSOMI ikke kommer til mac. Får vel bite i gresset og kjøpe sånn windowsdrit til å ha på mac. Eller overtale kjæresten til å kjøpe kjeksboks. Kanskje lurere det.

  2. Frank Eivind says:

    I tillegg til Xbox Live Arcade, kommer spillet også til PC. Glømte å nevne det i innlegget.

Legg igjen kommentar