PS3 har fått Online storage

PlayStation 3 fikk en liten oppgradering av sin programvare torsdag 10. mars. PS3 har nå kommet opp i firmware versjon 3.60.

Den store nyheten i denne oppdateringen er at de som er Playstation Plus abonnenter har mulighet til å ta backup av save-filer fra spill på nettet (så kalt cloud-lagring). Også kopibeskyttede lagringsfiler (som ikke kan kopieres til eksterne USB-enheter) er det mulig å ta sikkerhetskopi av til nett, men disse har noen restriksjoner.

Ulempen med denne funksjonen er at man må være Plus-medlem.

Her er oppdateringslisten fra Playstation.com:

  • Onlinelagring
    [Online lagring] er lagt til som funksjon under Spill > [Lagret datatjeneste (PS3™)]. Du kan lagre lagret programvaredata i PlayStation 3-format på en PlayStation Network-server og laste det ned til et annet PlayStation 3-system, slik at du kan fortsette spillingen. For å kunne bruke denne funksjonen må du ha en PlayStation Network account (konto) og være PlayStation Plus-medlem.
  • Innstillinger
    Under [Strømsparingsinnstillinger] > [Kontroller auto av] kan du nå stille inn PS3-systemet slik at de tilkoblede eller sammenkoblede kontrollerne slår seg av etter 10, 20 eller 30 minutter med inaktivitet.

Legg igjen kommentar

%d bloggers like this: