Valg09: Ta partitestene på nett

Det vanskelige valget. Hva skal jeg stemme? Vel, nå er ikke det noe problem for meg lenger da, siden jeg forhåndsstemte allerede for en uke siden. Fredag 11. september var siste mulighet for å forhåndstemme. I år blei det faktisk satt rekord i forhåndsstemming med hele 707.489 stemmer.

Og som en liten hjelp til deg som ennå ikke har bestemt deg, har jeg samlet en rekke lenker som kan være til hjelp. Selv om de ulike testene på nett kun tar for seg et lite utvalg av spørsmål partiene er opptatt av, vil de jo gi en liten pekepinn på hvor du står. Derfor kan du ta partitestene til både NRK, TV2, VG og Vårt Land.

TV2 har en oversikt over alle kandidatene som stiller til valg (i alle fall de som er på topp på listene). På NRK.no har du mulighet til å sammenlikne to partier for å se hva de mener om ulike saker. Fikk du ikke med deg partilederdebatten på NRK1 ferdag 11. september, kan denne sees i NRK sitt Nett-TV.

Here er skjermbilder fra sluttresultatet til partitestene hos NRK, VG og Vårt Land.

 partitest_nrk

partitest_vg

partitest_vl

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: