Anmeldelse: Gone Baby Gone (2007)

Den lille jenta Amanda forsvinner på mystisk vis. Hennes mor Helene McCready (Amy Ryan) står fram på TV og oppfordrer alle til å komme med opplysninger om de har noen. Tanten til Amanda ansetter privatetterforskerne Patrick Kenzie (Casey Affleck) og Angie Gennaro (Michelle Monaghan). De gjør hva de kan for å komme i bunns i saken, selv om politiet ikke er helt glad for deres deltakelse i saken.

Det er ikke bare et barn som er borte. Etterforskningen viser at både penger og narkotika er med i det store bildet.

Gone Baby Gone er Ben Affleck sin regi debut og baserer seg på boka Dennis Lehane med samme navn. Dette er en veldig god debut av Affleck. Filmen er en drama-thriller.

Tempoet i filmen er egentlig veldig rolig, men det er aldri kjedelig. Spenningen ligger i hva privatetterforskerne finner ut og det er det som driver det hele framover. Det rolige tempoet og den jordnære tilnærminger gjør filmen veldig ekte og troverdig.

Gone Baby Gone vil gi deg en god filmopplevelse og anbefales på det varmeste.

Utgitt: 2007. Nasjonalitet: USA. Sjanger: drama-thriller. Regi: Ben Affleck. Manus: Ben Affleck og Aaron Stockard. Skuespillere: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris, John Ashton, Amy Ryan, Amy Madigan, Titus Welliver, Michael Kenneth Williams, Madeline O’Brien, Sean Malone.

2 thoughts on “Anmeldelse: Gone Baby Gone (2007)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.